Blackjack s jednim špilom

Blackjack s jednim špilom, besplatna online igra


Ocjena od Grisio VIP Club Net Entertainment

Bez obzira jeste li novi u blackjack igri ili tražite manje složenu igru, single-deck blackjack je Vaš savršeni izbor. Ovo je osnovna verzija igre, koja nudi čistu, originalnu verziju blackjack-a bez promjene pravila.

Imate 1 špil, znači 52 karte i stojite nasuprot djelitelju. Djelitelj mora igrati ukoliko suma njegovih karata bude manja od 16 ili dobije mekih 17. Suprotno tome, djelitelj mora ostati s tvrdih 17 ili višom sumom karata. Kako ćete pobijediti djelitelja zavisi od Vas.

NetEnt je napravio siguran ulog na svoju online verziju igre, koja ne nudi ništa više od osnova. Konačno, ovo je dobra stvar, jer dodata složenost će samo smetati igranje. Igra sama po sebi je u ugodnom i modernom okružju. Grafike su ugodne i unatoč činjenici da nema dodatne složenosti, uživali smo u igri čak i nakon duljeg vremenskog perioda igranja. Igra uključuje razne dinamičke elemente (dijeljenje karata, čipovi za ulog), koji su jako skromni i ugodni. Ukoliko ranije niste igrali blackjack igru, svidjet će Vam se činjenica da se rezultati svake igre uvijek prikazuju. Ovo Vam pomaže da razumijete što se događa na stolu.

Suptilna melodija klavira u pozadini dopunjuje ugodnu atmosferu igranja. NetEnt je napravio besprijekoran posao na vizualnim aspektima igre i iako igra nije puna akcije, lako se igra i vrijeme kao da leti za vrijeme igre.

Sama igra po sebi ne zahtijeva dalje objašnjavanje. Single-deck blackjack se igra prema klasičnim pravilima, bez dodatnih modifikacija i ideja. Iskusni igrači će naravno potražiti nešto drugo, ali ova igra nije dizajnirana za njih. Ciljana je za igrače koji jednostavno žele igrati osnovni blackjack u ugodnom okružju. Igra je skrojena za ovaj segment. Ukoliko želite pokušati blackjack, teško ćete pronaći bolji način da naučite pravila na brz i jednostavan način. Pokušajte.

Igraj igru Blackjack s jednim špilom za stvarni novac u CasinoEuro kasinu.
Igrajte i osvojite
Igrajte ostale online blackjack igre besplatno
Blackjack Classic Kartaška igra Kajot Igrajte
Premier Blackjack Hi Lo Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
Blackjack s jednim špilom Kartaška igra Net Entertainment Igrajte
European Blackjack GOLD Kartaška igra Microgaming Igrajte
Pontoon Blackjack Kartaška igra Net Entertainment Igrajte
Royal Crown Blackjack Kartaška igra Novomatic Igrajte
Španjolski blackjack Kartaška igra Microgaming Igrajte
Double Exposure Blackjack Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
European Blackjack Redeal Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
Real Deal Blackjack Kartaška igra Electracade Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se