Pontoon Blackjack

Pontoon Blackjack, besplatna online igra


Ocjena od Grisio VIP Club Net Entertainment

Pontoon Blackjack vrlo je sličan klasičnom blackjack-u, a jedinu razliku predstavlja dobitna kombinacija. Više je informacija dostupno u našem članku Pontoon Blackjack – pravila i razlike.

Net Entertainment kvaliteta, ugodan vizualan dojam

Pravac u kojem NETENT vodi igre zadržava već tradicionalnu razinu kvalitete - izvrsnu, kao i obično. Grafike su vrlo ugodne, a audio visoke kvalitete. Dočekat će vas plavi stol, 5 pakiranja karata i djelitelj, koji u odnosu na druge vrste blackjack-a ima neznatnu prednost. Tijekom igre ne vidite sve karte, a ako oboje odigrate 21, djelitelj pobjeđuje.

Već smo spomenuli da su grafike vrlo ugodne. Pojedinačne predmete ne trebamo detaljnije opisivati jer ipak su karte uvijek karte, a žetoni uvijek žetoni. No ne očekujte čudo. Međutim, igra seističe povrh ostalih upravo zbog malih dinamičkih detalja.

Dijeljenje karata, bacanje žetona i način na koji djelitelj „gleda” u vlastite karte stvaraju ugodnu, živahnu atmosferu. Naglašena je i sjetnom pozadinskom glazbom. Upravo svi ti mali detalji, koji vam mogu jednostavno promaknuti, zajedno čine iskustvo igrača iznadprosječnim.

Intuitivne kontrole igre Pontoon Blackjack

Kontrole su vrlo jednostavne i intuitivne. Sve važne predmete kontrolirate s pomoću miša. Možete se kladiti sa žetonima u vrijednosti od 0,10, 0,50 i 1 €, na najviše tri ruke odjednom.

Da biste započeli igru, jednostavno odaberite podjelu karata pritiskom na Deal. Kao što ste vjerojatno očekivali, vi i djelitelj dobit ćete po 2 karte. U odnosu na klasičnu verziju igre, ovdje postoje manje razlike. U igri Pontoon Blackjack možete, primjerice, udvostručiti i podijeliti samo jednom. Čim suma prijeđe 21, igra završava, a vi ste izgubili.

Zaključak i ocjena igre

Net Entertainment Pontoon Blackjack nudi vrlo jednostavan i izravan stil igre, u mnogočemu sličan standardnom blackjacku. Sve je brzo i glatko, ne postoji nepotrebno čekanje. Pontoon Blackjack preporučamo igračima koji traže igru koja je nešto drugačija od tradicionalnog blackjacka, ali još uvijek ima vrhunski dizajn.

Igraj igru Pontoon Blackjack za stvarni novac u CasinoEuro kasinu.
Igrajte i osvojite
Igrajte ostale online blackjack igre besplatno
Blackjack Classic Kartaška igra Kajot Igrajte
Premier Blackjack Hi Lo Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
Blackjack s jednim špilom Kartaška igra Net Entertainment Igrajte
European Blackjack GOLD Kartaška igra Microgaming Igrajte
Pontoon Blackjack Kartaška igra Net Entertainment Igrajte
Royal Crown Blackjack Kartaška igra Novomatic Igrajte
Španjolski blackjack Kartaška igra Microgaming Igrajte
Double Exposure Blackjack Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
European Blackjack Redeal Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
Real Deal Blackjack Kartaška igra Electracade Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se