Španjolski blackjack

Španjolski blackjack, besplatna online igra


Ocjena od Grisio VIP Club Microgaming

Ukoliko ste zainteresirani za igru blackjack ali Vas klasična igra ne privlači, postoji mnogo alternativa za izbor. Jedna od najpopularnijih je Španjolski blackjack. Ovo je veoma popularna igra, jer igrač ima relativno veliku šansu za pobjedu zahvaljujući dovoljno niskoj prednosti kuće.

Microgaming ima online verziju Spanish blackjack-a ukoliko tražite online igru. Sama igra po sebi je standardni Spanish blackjack koji se izvodi u online okružju. Budite sigurni da se igra s 8 špilova Spanish karata, svaki sadrži samo 48 karata. Četiri desetke nedostaju iz špila. Ono što je odlično kod ove varijacije je da ako imate istu vrijednosti karata kao djeljitelj, vi pobjeđujete djeljitelja. Kasna predaja je dozvoljena ukoliko vidite da Vaše karte nisu dobre. Jednostavno rečeno, ovo je klasik u kojem ćete se odmah osjećati kao kod kuće.

Stol i grafike igre su međutim veoma jednostavni. Ukoliko volite dinamične stolove, bolje iskušajte svoju sreću igrajući drugu igru. Microgaming je koncentriran više na svrhu nego na dizajn. Prednost ovoga je da možete vidjeti sve na jednom ekranu. Dok je donji dio ekrana sličan Excel listu, čak se i amater može brzo snaći i zna gdje treba kliknuti i kako igrati. Samo bi hit (dodatni ulog) gumb mogao biti više vidljiv. Može biti teško kliknuti na pravi gumb s kursorom, jer je veoma sitan.

Nedostatak glazbe je bio iznenađenje za nas. Nije da nam nedostaje beskonačni krug poznat iz drugih igara, ali igrač će primijetiti apsolutnu tišinu kada igra počne. Postoji nekoliko zvučnih efekata u igri, na primjer, bezbojan glas koji informira igrače o stanju igre.

Da budemo iskreno, dosadila nam je igra nakon nekog vremena igranja. Sjediti u tišini, bez audio vizualnih detalja, nije nešto što će nas držati zaokupljenim dulji vremenski period. Možda nas je konkurencijski softver previše razmazio.

Definitivno možemo preporučiti Microgaming Spanish blackjack svim igračima koji traže zabavu i nemaju previsoke zahtjeve u pogledu vizualnih efekata. Ništa neće stojati na putu ovih igrača u igranju koliko im je volja. Što se tiče ostalih, pokušajte potražiti drugu blackjack igru, ili Spanish blackjack od drugog distributera.

Igraj igru Španjolski blackjack za stvarni novac u CasinoEuro kasinu.
Igrajte i osvojite
Igrajte ostale online blackjack igre besplatno
Blackjack Classic Kartaška igra Kajot Igrajte
Premier Blackjack Hi Lo Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
Blackjack s jednim špilom Kartaška igra Net Entertainment Igrajte
European Blackjack GOLD Kartaška igra Microgaming Igrajte
Pontoon Blackjack Kartaška igra Net Entertainment Igrajte
Royal Crown Blackjack Kartaška igra Novomatic Igrajte
Španjolski blackjack Kartaška igra Microgaming Igrajte
Double Exposure Blackjack Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
European Blackjack Redeal Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
Real Deal Blackjack Kartaška igra Electracade Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se