Alternativne Blackjack strategije

Alternativne Blackjack strategije

2013-06-13 16:04:49 -

Vjerojatno ne postoji druga igra u svijetu u kojoj je odabir prave strategija jednako važan kao u blackjack-u. Ima dosta drugih blackjack strategija, koje obećavaju igračima bajkovite dobitke. Za neiskusne, međutim, one mogu biti beskorisne. Mi ćemo objasniti dvije od ovih strategija koje često dovode do gubitka igrača.

"Never bust" strategija

Pravila ove strategije govore da kada igrač ima karte čiji rezultat iznosi između dvanaest i šesnaest, onda on/ona nema hit. On/ona onda čekaju i nadaju se da će djelitelj (kasino) propasti, što rezultira pobjedom igrača. Ukoliko se odlučite za početak s ovom strategijom, trebali biste znati da se prednost kasina povećava za gotovo 4%, što je vrlo nepovoljna strategija.

"Copycat" strategija

Igrači koji usvoje ovu strategiju podrazumijeva da je bolje igrati blackjack na isti način kao i djelitelj. Djelitelji su iskusniji tako da oni znaju što rade. S "copycat" strategijom, igrač pogađa kada on/ona ima karte, s rezultatom 16 ili manje. Ukoliko igrač drži ukupno karti 17 ili više, on/ona ostaje.

Najveća pogreška igrača koju čine je ne uzimanje prednosti dijeljenja ili double downs. Ova opcija nije dostupna djelitelju. I ovo je jedna od najvažnijih igara koje vode do velikih dobitaka, ne samo u online blackjacku. Ukoliko se odlučite kopirati djelitelja, prednost kasina se povećava do 5,5%.

Probajte omiljenu igru besplatno
Atlantic City Blackjack Kartaška igra Microgaming Igrajte
Blackjack s jednim špilom Kartaška igra NetEnt Igrajte
European Blackjack GOLD Kartaška igra Microgaming Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se