On-line blackjack turniri

On-line blackjack turniri

2013-04-23 13:36:23 -

Većina vas sada misli da je za standardnog igrača ovog komplicirano. Ovo sigurno nije ništa kompleksno i štoviše, uz pravila za on-line blackjack turnire koje smo pripremili, cijeli postupak će postati još jednostavniji.

Osnove on-line blackjack turnira

Do sada ste igrali protiv kasina - npr. protiv dilera. Ali na on-line turnirima ćete osjetiti stvarnu gužvu zahvaljujući prisustvu ostalih igrača.

Pravila su slična on-line poker turnirima. Kasino se otvara s istim brojem stolova koliko igrača se prijavi za turnir. Igra se igra dok se najbolji ne sastanu na zadnjem pobjedničkom stolu. Pobjednik uzima sve. Dobitak je određen kao procenat skupljenih kupljenih igara ili se može postaviti prije početka on-line turnira.

Naravno možete izabrati da učestvujete u malim regionalnim on-line turnirima ili možete pokušati pokazati svima svoje vještine na velikim međunarodnim turnirima sa stotinama igrača iz mnogih zemalja. Turiniri nisu ograničen na blackjack - možete učestvovati u roulette turnirima ili možete pokušati turnire na slotovima.

Strategije za on-line blackjack turnira

Pojedini među vama mogu smatrati blackjack jednostavnom igrom s pravilima koja se nauče za nekoliko minuta. Drugi igrači mogu reći da postoji toliko mogućih strategija da se nikada nećete umoriti.

Naša preporuka je da zapamtite osnovno pravilo: Naravno da je jako važno pobijediti, ali je još važnije da pobijedite što više čipova. Jer samo najbolji od najboljih dobiju šansu da igraju na pobjedničkom stolu.

Ovo je razlog zbog kojeg možete rizikovati da ostanete na on-line turniru što je moguće više. Drugi veoma važan čimbenik je Vaš položaj. Ukoliko ste u lošijem položaju, trebate naravno pokušati se kladiti više od Vaših suparnika ili obratno.

Prije no što se pridružite Vašem prvom on-line blackjack turniru, igrajte nekoliko probnih rundi na našoj web-stranci kako bi se uvjerili da zaista nije komplicirano.

Pridružite se turnirima
Probajte omiljenu igru besplatno
Atlantic City Blackjack Kartaška igra Microgaming Igrajte
Blackjack s jednim špilom Kartaška igra NetEnt Igrajte
European Blackjack GOLD Kartaška igra Microgaming Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se