Pontoon Blackjack

Pontoon Blackjack, besplatna online igra


Ocjena od Grisio VIP Club NetEnt

Pontoon Blackjack vrlo je sličan klasičnom blackjack-u, a jedinu razliku predstavlja dobitna kombinacija. Više je informacija dostupno u našem članku Pontoon Blackjack – pravila i razlike.

Net Entertainment kvaliteta, ugodan vizualan dojam

Pravac u kojem NETENT vodi igre zadržava već tradicionalnu razinu kvalitete - izvrsnu, kao i obično. Grafike su vrlo ugodne, a audio visoke kvalitete. Dočekat će vas plavi stol, 5 pakiranja karata i djelitelj, koji u odnosu na druge vrste blackjack-a ima neznatnu prednost. Tijekom igre ne vidite sve karte, a ako oboje odigrate 21, djelitelj pobjeđuje.

Već smo spomenuli da su grafike vrlo ugodne. Pojedinačne predmete ne trebamo detaljnije opisivati jer ipak su karte uvijek karte, a žetoni uvijek žetoni. No ne očekujte čudo. Međutim, igra seističe povrh ostalih upravo zbog malih dinamičkih detalja.

Dijeljenje karata, bacanje žetona i način na koji djelitelj „gleda” u vlastite karte stvaraju ugodnu, živahnu atmosferu. Naglašena je i sjetnom pozadinskom glazbom. Upravo svi ti mali detalji, koji vam mogu jednostavno promaknuti, zajedno čine iskustvo igrača iznadprosječnim.

Intuitivne kontrole igre Pontoon Blackjack

Kontrole su vrlo jednostavne i intuitivne. Sve važne predmete kontrolirate s pomoću miša. Možete se kladiti sa žetonima u vrijednosti od 0,10, 0,50 i 1 €, na najviše tri ruke odjednom.

Da biste započeli igru, jednostavno odaberite podjelu karata pritiskom na Deal. Kao što ste vjerojatno očekivali, vi i djelitelj dobit ćete po 2 karte. U odnosu na klasičnu verziju igre, ovdje postoje manje razlike. U igri Pontoon Blackjack možete, primjerice, udvostručiti i podijeliti samo jednom. Čim suma prijeđe 21, igra završava, a vi ste izgubili.

Zaključak i ocjena igre

Net Entertainment Pontoon Blackjack nudi vrlo jednostavan i izravan stil igre, u mnogočemu sličan standardnom blackjacku. Sve je brzo i glatko, ne postoji nepotrebno čekanje. Pontoon Blackjack preporučamo igračima koji traže igru koja je nešto drugačija od tradicionalnog blackjacka, ali još uvijek ima vrhunski dizajn.

Možete pronaći NetEnt kasino igre u ovim kasinima:

Rizk Ulazni bonus: 200 EUR Igrajte i osvojite
Germania Ulazni bonus: Igrajte i osvojite
PSK Ulazni bonus: 333 FS Igrajte i osvojite
Karamba Ulazni bonus: 200 EUR Igrajte i osvojite
Mr Green Ulazni bonus: 350 EUR Igrajte i osvojite

Igrajte ostale online blackjack igre besplatno

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se