O nama, Grisio VIP Club

Grisio VIP Club je međunarodni tim koji čine igrači i profesionalci u sferi iGaming poslovanja. Mi redovito testiramo rulet, blackjack, slotove i ostaline online kasino igre. Zajedno, mi ocjenjujemo ponude pojedinačnih online kasina na europskom tržištu.

Igrači uglavnom procjenjuju raznovrsnost igara, mogućnost igranja, korisničko sučelje, potporu korisnicima, jednostavnost komandi igara i opći utisak. Naši profesionalci, na drugoj strani, provjeravaju sigurnost, kredibilitet brenda i razinu pruženih usluga. Na kraju se objave najbolji i nagrade pred pozvanim gostima.

Portalom upravlja Grisio Ltd. s registriranim uredom na Sejšelima. Za više informacija o nama molimo posjetite www.grisio.com. Naš urednički tim se sastoji od: Emilio Valiota, Jack "Gamblestar", Stipe Brnas, Shala Zobi i ostali povremeni urednici. Svaki sadržaj koji je ovdje objavljen je zaštićen.

Probajte omiljenu igru besplatno
Blackjack s jednim špilom Kartaška igra Net Entertainment Igrajte
Pontoon Blackjack Kartaška igra Net Entertainment Igrajte
Royal Crown Blackjack Kartaška igra Novomatic Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se