Premier Blackjack Hi Lo Gold

Premier Blackjack Hi Lo Gold, besplatna online igra


Ocjena od Grisio VIP Club Microgaming
Vrsta igre Kasino igra karata
Rezolucija 4:3
Min. ulog €1
Maks. ulog €200
Na koga igra cilja Iskusni igrači
Značajke igre Izbor od nekoliko vrsta igara, sekundarnih opklada, funkcije strategije, automatske igre

Danas postoji širok izbor online Blackjack igara. Igrači imaju dosta toga na izboru, iako su razlike između pojedinih igara samo male. Premier Blackjack Hi Lo Gold nije revolucionarna nova igra ali možete da provedete dosta vremena s njom.

Možete vidjeti stol iz klasičnog pogleda prve osobe, ali za razliku od Real Deal Blackjack ne vidite djeljitelja ispred vas, što je šteta, jer duboki seksi glas virtualnog djeljitelja vodi vas kroz cijelu igru. To je stvarno šteta jer grafike su stvarno dobre, i iako se ne vidi puno aktivnih elemenata, stol je jako dobro napravljen.

Premier Hi Lo je igra sa dva špila karata, bez džokera, slijedeći pravila Europskog blackjack-a, što znači da djelitelji samo dijele jednu kartu sami sebi. Inače pravila su standardna, bez ikakvih gluposti.

Možete birati između nekoliko vrsta igara:

HI-LO

U ovoj igri možete zaraditi više od dodatnog klađenja na vrijednost vaše prve dvije kartice. Možete pokušati pogoditi hoće li njihova suma biti manja, veća ili jednaka 13. Ako pogodite 13 i vi ste u pravu, vaša pobjeda se množi s deset!

HIGH STREAK

Ovaj stol vam omogućuje da se kladite na Win Streak. Nakon svake igre iznos High Streak bonusa je pomnožen – sve do 10:1 ako pobijedite 5 puta u nizu.

MULTIHAND i MULTIHAND BONUS

Na ovom stolu vi igrate u pet kutija. Tijekom multihand bonus igre možete staviti bonus ulog na vrijednost prve dvije karte. Bonus pobjeda može biti sve do 50:1 za kombinaciju pik asa i dečka pik!

Naravno, također možete koristiti autoplay funkciju, što je usko povezano s funkcijom Strategije. Ako želite igrati određenu strategiju, najprije preporučujemo učenje tabele osnovne blackjack strategije. Obje funkcije su vrlo jednostavne za konfiguriranje. Autori igre trebaju dati kredit za veoma jednostavno sučelje.

Igraj igru Premier Blackjack Hi Lo Gold za stvarni novac u Unibet kasinu.
Igrajte i osvojite
Igrajte ostale online blackjack igre besplatno
Blackjack Classic Kartaška igra Kajot Igrajte
Premier Blackjack Hi Lo Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
Blackjack s jednim špilom Kartaška igra Net Entertainment Igrajte
European Blackjack GOLD Kartaška igra Microgaming Igrajte
Pontoon Blackjack Kartaška igra Net Entertainment Igrajte
Royal Crown Blackjack Kartaška igra Novomatic Igrajte
Španjolski blackjack Kartaška igra Microgaming Igrajte
Double Exposure Blackjack Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
European Blackjack Redeal Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
Real Deal Blackjack Kartaška igra Electracade Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se