Blackjack Mania

Blackjack Mania, besplatna online igra


Ocjena od Grisio VIP Club EASIT

Iskreno, nismo imali pojma što nas čeka dok smo planirali recenzirati novu popularnu igru Blackjack Mania tvoraca iz tvrtke EASIT. No moramo priznati da nas je od početka ugodno iznenadila. Osvojila nas je sa svojim jednostavnim i gostoljubivim okruženjem. Atraktivan izgled i diskretna umirujuća pozadinska glazba povećavaju zadovoljstvo igrača. Ako je još niste isprobali, nemojte oklijevati.

Standardna pravila igre blackjack

Mrežna igra Blackjack Mania igra se sa šest virtualnih paketa od 52 karte koje se miješaju nakon svakog kruga. Isprepletena su klasična pravila najpopularnije kartaške igre i poboljšanja radi povećanja atraktivnosti. Kao i kod svake igre blackjack, poznate vrijednosti karata dodaju se i djelitelju i igraču bez korištenja džokera. Cilj igre nije samo postići čarobnu ukupnu vrijednost 21, nego i pobijediti djelitelja u okviru pravila igre blackjack.

Na početku igre stavljate ulog s pomoću 5 vrsta žetona (0,5, 1, 5, 10, 20) nakon čega uvijek dobijete dvije karte. Nakon toga, na raspolaganju su vam najmanje dvije opcije. STAND (zaustavljanje) ako je broj bodova ste postigli dovoljan ili HIT (nova karta) ako želite još jednu kartu.

Posebnosti i funkcije u mrežnoj igri Blackjack Mania

Mogućnost DOUBLE (duplanje) pojavljuje se ako ukupna vrijednost prve dvije karte iznosi 9, 10 ili 11. U tom slučaju možete udvostručiti ulog. Međutim, nakon toga slijedi samo jedna trećina karte, a nakon djeliteljeva reda dolazi procjena kruga. Ako, osim niže spomenute procjene, djelitelj i igrač imaju istu vrijednost karata, uz takozvani PUSH, kada se ulog vraća igraču, dodaje se i procjena.

Mogućnost SPLIT (podjela) dostupan je uvijek kada dvije početne karte imaju istu vrijednost. Ako se s tim slažete, podijelite započetu rundu u dvije paralelne ruke, pri čemu ćete u svakoj imati jednu kartu. Ulog za ruku udvostručit će se, pri čemu je ulog u svakoj ruci isti kao i u prvoj. Nastavljate sa „stand” ili „hit”, osim ako dvije karte koje su podijeljene nisu 2 asa. U tom slučaju uzimate samo jednu kartu i runda završava, nakon čega slijedi procjena. Tijekom podjele nije moguće dobiti i „blackjack” – ukupno 21 s prve dvije karte u ruci u određenoj ruci. Ako se to dogodi nakon podjele, onda je cilj klasičan ukupan broj 21. Razlika je u procjeni igre. U igri Blackjack Mania klasični „blackjack” procjenjuje se kao 3:2, a u drugoj ruci kao ukupan zbroj 21 „samo” ako je dobitak u omjeru od 1:1.

Opcija INSURANCE (osiguranje) zanimljiva je zbog toga što se, ako je prva karta u ruci djelitelja as, možete osigurati od potencijalnog „blackjacka”. Ako se slažete s osiguranjem, u igru stavljate još jednu polovinu uloga. Ako djelitelj doista dobije „blackjack” dobit ćete natrag osiguranje i udvostručiti mu visinu. Isplaćuje se u omjeru 2:1.

Osim tih funkcija, granični interval u mrežnoj kartaškoj igri Blackjack Mania oduševio nas je jer je značajno veći nego u drugim igrama blackjack. Mali prijedlog za poboljšanje jest da se u ekskluzivnu granicu s većom nominalnom vrijednošću od najviše 20 doda žeton.

Najprije isprobajte Blackjack Mania besplatno

Igra ima vrlo jednostavne i intuitivne kontrole. Kroz cijelu ćete igru ostaviti uključenu umirujuću glazbu, a zahvaljujući zanimljivim grafičkim detaljima u prvi će plan doći užitak igranja. Vjerujemo da ćete uživati u isprobavanju ove sjajne verzije igre blackjack.

Možete pronaći EASIT kasino igre u ovim kasinima:

Mr Green Ulazni bonus: 350 EUR Igrajte i osvojite

Igrajte ostale online blackjack igre besplatno

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se