European Blackjack GOLD

European Blackjack GOLD, besplatna online igra


Ocjena od Grisio VIP Club Microgaming

Čeka vas duga i dosadna večer? Što kažete na kvalitetnu igru blackjacka platforme Microgaming? Jeste li obratili pažnju? Izvrsno. Platforma Microgaming tradicionalno pruža visoku kvalitetu i ukoliko ne očekujete previše kombinacija pravila i detaljno sučelje u igri blackjacka, svidjet će vam se igra European Blackjack GOLD.

Stol za blackjack bez ustupaka

Ako mislite da je jednostavno osmisliti igru blackjacka, broj loše osmišljenih blackjack igara brzo će vam dokazati suprotno. Ova igra srećom nije jedna od tih. Međutim, odmah vas upozoravamo da je poglavito namijenjena za igrače koji vole tradicionalan način igranja. Ne radi se o tome da je igra dosadna jer zaista nije, ali uglavnom slijedi klasična pravila bez ikakvih nepotrebnih improvizacija.

Čitavo sučelje ne sadržava nikakve uznemirujuće elemente. Stol je podijeljen vrlo intuitivno, grafika je, kao i uvijek, visoke kvalitete, a u pozadini svira poprilično ugodna melodija. Osim toga, iz virtualne prostorije za igranje dopiru zvučni efekti. Priznajemo da nam se igra svidjela i ugodno smo se osjećali dok smo je igrali. Još važnija je činjenica da nam tijekom dužih razdoblja igranja nije smetao nijedan element. Iz tog razloga dajemo igri pozitivnu ocjenu.

Klasična pravila na način na koji ih volimo

Igra je sama po sebi veoma jednostavna. Očekivati puno akcije u igri blackjacka nije baš realno. Igra se temelji na klikanju na odgovarajuće gumbe s pomoću kojih možete upravljati svojim ulozima i napretkom igre.

Igra slijedi europska pravila s dva špila od 52 karte. Odvija se na stolu s pet kutija koje su smještene u polukrug. Tijekom igranja okrenuti ste prema djelitelju koji vama dodjeljuje dvije karte, a sebi jednu (otvorene su).

Nakon toga, na vama ostaje što ćete sljedeće učiniti. Možete zatražiti dodatnu kartu dok ne budete sigurni da imati bolji ukupni zbroj od djelitelja. Nakon toga možete se, naravno, zadržati na kartama koje imate bilo kada.

Kada ne želite više karata, djelitelj iz špila uzima sljedeću kartu. Kada on/a dobije ukupnu vrijednost iznosa 17 ili više, neće dalje dijeliti. Ako je ukupni iznos koji djelitelj dobije manje od 17, on/ona dijeli si dodatne karte. Ako ukupni zbroj djelitelja prijeđe 21, dobitak ide vama. Dobici su vaši čak i ako ste bliži vrijednosti 21 od djelitelja. Ako je ukupni zbroj karata djelitelja i igrača jednak, to se naziva „Push” (izjednačenje) i ulog ide natrag igraču. Opcije podjele, udvostručenja i osiguranja također su dostupne, ali za njih morate imati ispravne uvjete koji su detaljno opisani u našim pravilima blackjacka.

Besplatno isprobajte igru European Blackjack GOLD

Uživali smo u igranju igre European Blackjack GOLD, a jednako će uživati i svaki drugi igrač koji voli kartaške igre kao mi. Igra je savršena za iskusne igrače, ali prikladna je i za potpune početnike. Naš tim preporučuje vam da igru European Blackjack prvo zaigrate u besplatnom načinu prije pravih depozita. Na taj način nećete trošiti novac dok učite pravila. Prvo sve isprobajte, a zatim možete igrati za prave dobitke. Sretno.

Igraj igru European Blackjack GOLD za stvarni novac u bet-at-home kasinu.
Igrajte i osvojite
Igrajte ostale online blackjack igre besplatno
Blackjack Classic Kartaška igra Kajot Igrajte
Premier Blackjack Hi Lo Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
Blackjack s jednim špilom Kartaška igra Net Entertainment Igrajte
European Blackjack GOLD Kartaška igra Microgaming Igrajte
Pontoon Blackjack Kartaška igra Net Entertainment Igrajte
Royal Crown Blackjack Kartaška igra Novomatic Igrajte
Španjolski blackjack Kartaška igra Microgaming Igrajte
Double Exposure Blackjack Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
European Blackjack Redeal Gold Kartaška igra Microgaming Igrajte
Real Deal Blackjack Kartaška igra Electracade Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se